En rensarpasta igen. Haha, jag vet. Jag är en pastanörd av rang. Jag skulle nog kunna äta det varje dag. Så varierbart!
Denna gång var jag sugen på röd pesto (soltorkade tomater) så det fick bli ett hopkok på sådant jag hade i kylskåpet. Och det var verkligen inte sista gången jag gjorde den här pastan, jösses så gott det blev!
Ingredienser:
1 burk röd pesto
3 dl grädde
1 st rödlök
1 st vitlöksklyfta
1 liten påse färsk bladspenat
1 gäng coctailtomater
Salt & peppar
Pastafjärilar
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Fräs lök och vitlök i lite olja, släng ner spenaten och fräs en stund på svag värme tills den vissnat. Tillsätt pesto, grädde och koka ihop ett par minuter. Smaka av med salt och peppar. Tillsätt delade coctailtomater och kokt pasta - servera direkt med färskmalen svartpeppar.
Lycka till och smaklig måltid!