Ingredienser:
(4 port.)
Toasten
4 st formbröd/ toastbröd
300 g chèvre
4 msk flytande honung (alt. smält hård honung)
2 kvistar färsk rosmarin
Salladen
100 g salami (vi rekomenderar en torr & kryddig - ej smörgåsmat!)
1 ask coctailtomater
½ gurka
1 st rödlök
1 ask ruccola
Dressing
1 msk balsamvinäger
2 msk olivolja
salt & peppar
Skär 1 cm tjocka skivor av osten och lägg på toastbröden. Skär bort brödets kanter, längs med osten. Lägg på ett par blad av rosmarin på varje smörgås. Gratinera i ugnen, 275 grader, tills osten blivit gyllenbrun. Stäng av värmen om osten flyter ut för mycket, och låt smörgåsarna stå i eftervärmen en stund. Ringla över honungen innan servering.
Salladen gör man som man vill med! Vi skar upp alla ingredienser och fördelade jämnt runt toasten på tallriken. Blanda dressingen och ringla över salladen. Klart! Mums, mums, mums! :)
Lycka till och smaklig måltid!