Om mig


Jag heter Linda. Född på 80-talet. Dalkulla - born and raised :)

Jag arbetar som turistbyråassistent i en småstad i södra Dalarna, ett roligt och omväxlande arbete men som emellanåt kräver stort tålamod. Det bästa med jobbet är att få träffa så mycket människor. Det sämsta är att man får träffa så mycket människor. Haha!

Jag följer nog normen rätt bra, om det är en för- eller nackdel låter jag vara osagt. Är sambo i en centralt belägen lägenhet, har en katt, kommunal anställning, och en handfull riktigt goda vänner. Mina fritidsintressen består främst av matlagning,  som Ni kanske förstått vid det här laget. Men jag tycker även om inredning, konst, musik, film och nagellack.

Jag är också en nyfrälst fitnessfantast. Ja nu överdrev jag kanske lite men jag har i alla fall en nyfunnen kärlek till att träna. Jag ligger i snitt på 3-4 pass per vecka med blandad träning; styrka, kondition och uthållighet/fettförbränningspass. På grund av detta ganska nya intresse har jag frångått min stränga LCHF-diet också. Inte för att jag mått dåligt på något sätt utan bara för enkelhetens skull. Däremot äter jag en kolhydratsfattig kost till största delen och känner jag för att äta en sockerbomb så gör jag det. Jag tror jag har hittat någon slags gyllende medelväg som passar mig.

Vad mer? Nja...jag är kreativ, smart, rolig och typ bäst i världen. Har Ni något emot det så tar jag gärna emot hotbrev via e-post: linda.blixt82[at]gmail.com

Ciao!