Ugnsbakad torskrygg med krispigt täcke och ägg- & persiljesås


Det här är en av mina favoriträtter, ända sedan jag var liten. Varianten som min mamma lagade bestod visserligen inte av något krispigt täcke eller dyr torskrygg, men hon hade inte samma matintresse som jag har idag heller. Så jag kan inte klandra henne.

Det här är husmanskost när den är som bäst om ni frågar mig!

Ingredienser:
Torskrygg
Potatis
Gröna ärtor
Citron

Kripsigt täcke
Jag hittade ett bra recept hos Coop, klicka här för att komma dit >>> Där står det även hur man tillagar fisken.

Ägg- & persiljesås
Denna sås brukar jag bara göra ur minnet, men hos ICA finns ett recept som påminner om mitt eget. Så klicka här för att komma dit >>>

Servera fisken med kokt potatis, sås, kokta gröna ärtor och en citronklyfta.

Smaklig måltid, lycka till!