Löjromspizza med parmesan och räkor


Man kan äta löjrom med chips, det har på senare tid blivit en populär förrätt eller drinktilltugg. 

Här har jag gjort en pizza med samma princip. Dessutom en liten fuskis eftersom jag använt färdig pizzadeg från affären, ni vet ett sådant där pizzakit. Tomatsåsen spar jag till nåt annat. 

Det är så enkelt:
Rulla ut pizzan på en plåt, bred ut créme fraiche och strö över riven parmesan. Grädda i ugnen enligt anvisningarna på förpackningen. Låt svalna något. 

Klicka ut rom, mer créme fraiche, lägg på skalade räkor, gräslök. Jag brukar dra på nymalen svartpeppar på toppen. Såååå gott! På bilden ser ni även picklad rödlök. Den som gillar dill kan ha på sådana kvistar. Citronklyftor är gott till, att pressa över innan man äter.  

En storfavorit! Och det är obligatoriskt med bubbel till. Alkoholfritt för min del.