Laxsnurror med wasabicreme och thaidressing

Gammal bild, därav den dåliga kvaliteten. Haha!
Det här är en sån där förrätt som är sjukt snabb och enkel men som smakar som om du lagt ner flera timmar på den. En liten fusiks att ta åt sig ära och beröm för!

Ingredienser:
Kallrökt lax, färdigskivad
Naturell färskost
Wasabipulver
Salt
Ruccola
Rostade sesamfrön

Dressing:
½ neutral olja
1 st lime saft och skal
1 st finhackad chilifrukt
1 st finriven vitlöksklyfta
2-3 cm finriven färsk ingefära
Någon matsked fisksås
Någon matsked Thailändsk soja


Blanda alla ingredienser till dressingen. Ställ kallt. Lägg skivor av kallrökt lax lite omlott på plastfolie.

Blanda färskost med salt wasabipulver till önskad styrka. OBS! Börja med lite åt gången då wasabi är jättestarkt.

Bred ut wasabiosten på laxskivorna och rulla ihop till en lång rulle. Ställ kallt så osten stelnar innan du skär snygga rundlar att lägga på tallriken. Servera med färsk ruccola, strö över rostade sesamfrön, ringla över lite dressing.

Lycka till!

Kommentarer