Pilgrimsmusslor med avocado- & mangosalsa

Här kommer en snabb, enkel och smakrik förrätt jag testade för någon vecka sedan. Den gjorde succé då gästen är överförtjust i både mango och chili.

Ingredienser: 
200 g tinade pilgrimsmusslor
1-2 mogna mangofrukter
1-2 mogna avocados
1 röd chili
1 limefrukt - saft & skal
1 kruka färsk koriander
Ruccolasallad
Salt & pepar

Tärna mango och avocado, blanda med finhackad chili, rivet skal och saft av lime. Blanda ner hackad färsk koriander och ruccolasallad. Smaka av med salt och peppar.

Torka försiktigt av musslorna med hushållspapper så de blir torra på ytan. Stek dom hastigt i en varm panna med smör, ca 30-45 sekunder per sida. Servera direkt tillsammans med salsan. På bilden syns även en bit brieost :)

Lycka till och smaklig spis!

Kommentarer