Lindas grönsaksfräs

Detta är lite av en klassiker hos mig. Eller ja, den blir aldrig likadan då jag brukar slänga i vad som finns hemma. Lite av en vegetarisk pytt-i-panna kan man väl säga. Denna version blev dock lite extra bra och får därför hamna på bloggen. Jättegott som tillbehör till både fisk, kyckling och kött.

Ingredienser:
Morötter
Gul lök
Vitlök
Röd & Gul paprika
Fänkål
Oliver (gärna blandade sorter)
Färska kryddor - i detta fall: gräslök, oregano, mynta, persilja och basilika
Smör/ olja att steka i
Salt & Peppar

Finhacka alla ingredienser, stek i smör eller olja. Börja med de grönsaker som är hårdast i konsistensen eftersom de tar längst tid att bli klara. Smaka av med salt och peppar. Klart! Enkelt va?

Tips: Blanda ner lite kokt bulgur/couscous/quinoa så blir det ännu matigare.

Lycka till och smaklig måltid!