Hallon- & Chokladbullar

Min sambo är galen i bullar. Och han blev ju ganska lycklig när jag hade bakat dessa. Tur att han äter som en galning, så slipper jag! ;)

Ingredienser:
(ca 40 st)
1 sats grunddeg för vetebröd (utan kardemumma)
Rumstempererat smör
Hallonsylt (helst hemmagjord)
Hackad mjölkchoklad
Uppvispat ägg
Flagade hasselnötter

Följ anvisningarna i till grunddegen. När degen jäst färdigt dela degen i 4 delar och kavla ut den första. Bred ut ett lager smör på degplattan, och sedan ett lager hallonsylt. Strö över hackad choklad och rulla ihop degen till en rulle. Skär i skivor och placera bullarna i bullformar på en bakplåt. Låt jäsa under bakduk i ytterligare 30 minuter. Pensla bullarna med uppvispat ägg och strö över nötter. Grädda i mitten av ugnen, 250 grader, i ca 10 min, tills bullarna fått vacker gyllenbrun färg.

Lycka till!