Kantarellmuffins

I lördags gjorde jag dessa godingar. En slags muffins med kantareller i, hur goda som helst. Passar perfekt på ett buffébord, i picknick-korgen eller varför inte till frukost!? De innehåller endast 2 msk mannagryn vilket gör dem ganska ok för oss LCHF:are också! Mums!

Ingredienser:
12 st
2 st medelstora rödlökar
250 g créme fraiche
2 st ägg
2 msk mannagryn
1-2 dl riven parmesanost
1 dl rostade pinjenötter
½ kruka klippt gräslök
2 handfullar med gula kantareller
Salt & peppar

Hacka lök och svamp, förstek i rikligt med smör och låt svalna. Vispa samman resterande ingredienser, tillsätt svampfräset och häll upp i muffinsformar. Använd gärna en muffinsplåt. Grädda i mitten av ugnen, 200 grader, i ca 20-30 minuter tills muffinsarna "stannat" och fått vacker färg.

Smaklig måltid!