Tonfisk-Nacho-Tallrik á la Linda

Detta är en gammal goding som jag gratinerat med lite nytt liv :) Här kommer en uppdaterad version, hoppas det smakar!

Ingredienser:
1 st påse nachochips - gärna ostsmak
2 st burkar tonfisk av bra kvalitet
1 st röd paprika
1 st grön paprika
5 st färska champinjoner
10 cm purjolök
salt & citronpeppar
1 dl grädde
3 dl riven lagrad ost

Hacka paprika, svamp och purjolök i små bitar och förstek i rikligt med smör. Smaksätt med salt och citronpeppar. Tillsätt grädden och låt koka ihop ett par minuter.
Strö ut chipsen i botten av en ugnsfast form. Strö över tonfisken och hälften av osten. Fördela paprikafräset över och strö slutligen över resten av osten. Gratinera i ugnen tills osten smält och chipsen börjat få lite färg på kanterna. Ca 200 grader i 10-15 minuter, gärna med grillfunktionen påslagen.
Servera till valfria tillbehör, vi brukar använda oss av färdig tomatsalsa, naturell créme fraiche och ostsalsa. Mums.
Smaklig måltid!