2009/04/19

Ädelostfylld lövbiff med päronsallad

Allt jag har att säga om denna rätt är....MUMS! :)

Ingredienser:
Lövbiffar 1-2 st/ person
Kvibille Ädel special
Valnötter
salt & peppar
----
Romansallad
Päron
Purjolök
Gurka
Valnötter
Rapsolja
Citronsaft
Italiensk salladskrydda

Lägg skivor av ädelost på ena sidan av lövbiffen, strö över krossade valnötter. Vik ihop biffen och fäst eventuellt med tandpetare, så de håller ihop vid stekning. Stek hastigt i rikligt med smör, och krydda efter smak. Efterstek biffarna i ugnen, tills de är klara. 10-15 min på 225 grader. Blanda under tiden samman salladen. Dressingen gör du enkelt med ett par matskedar olja, lite citronsaft och italiensk salladskrydda.

Om Ni är lika förälskade i ädelost som jag så smula mer ost även över salladen! :) Smaklig måltid lovar jag! Sååååå mumsigt!

Inga kommentarer: