Fylld lövbiff

Jag får nog lov att ber Er alla om ursäkt! :) Jag insåg igår att ett av våra godaste recept inte var inlagt här på bloggen. Därför kommer det här!

Ingredienser:
Lövbiff
Philadelfia -vitlök
Kryddor
+ valfri sallad
+ beanaise

Bred ut philadelfiaost på halva lövbiffen, vik ihop och fäst eventuellt kanterna med tandpetare. Stek i rikligt med smör, krydda efter behag. Vi brukar använda grillkrydda, pepparmix och chilipulver. De behöver endast stekas ett par minuter på varje sida, håll varma i ugnen fram till servering.

Till detta serverar vi oftast sallad med vinägrette och bea-sås. Toni som äter kolhydrater äter oftast klyftpotatis med ketchup. Och jag måste nog erkänna att bea och ketchup är en perfect match! Mums! :)

Denna gång bestod salladen av:
Isbergssallad, gurka, tomat, purjolök, stekta champinjoner, grillad paprika och fetaost.

Tips! Den grillade paprikan gör jag själv. Dela paprikan och lägg den med skinnsidan upp i en ugnsfast form. Stek dem högt upp i ugnen, hett, så skalet svartnar och bubblar. Låt paprikorna svalna och dra sedan av skalet. Klart! Detta är godare än gott, lovar!!!