Pizzafisk

Detta receptet är baserat på ett recept från en av mina favoritbloggar Fett Bra Mat. Enkla ingredienser, sen är det bara att höfta lite :) Och det ångrar vi inte, för oj så gott det var, ett kanonrecept! Rysargott enligt karln min...haha!

Ingredienser:
(3 port.)
1 st torskblock
300 g färska champinjoner
125 g mozzarella
2 dl vispgrädde
3-4 msk tomatpuré
1 tsk örtsalt
2 krm vitpeppar
2-3 tsk oregano
1 dl riven ost till gratinering

Lägg fisken i en ugnsfast form. Salt och peppra efter smak. Stek champinjonerna i mycket smör och lägg dom på fisken. Blanda grädden med kryddorna och häll den över fisken. Skiva mozzarellan och lägg den på fisken. Strö över den rivna osten och gratinera i ugnen i 225 grader, ca 25-30 minuter, tills fisken är klar. Servera med sallad.

Smaklig måltid!

Kommentarer