Frittata Florentine

GI-frukost! Nu ska jag ge Er mitt geniala recept på min ultimata omelettfrukost. Hittade receptet nånstans på nätet men har såklart modifierat det efter min egen smak. Supergod!

Ingredienser:
(Obs! 1 port)
2 st ägg
3 msk keso
½ gul lök eller en bit purjolök
½ krm mald ingefära
½ krm muskotnöt
3 st "bollar" fryst bladspenat - Spenaten är ju styckfryst i små bollar!
Fetaost efter smak
salt & peppar
1 msk linfrön

Hacka löken i önskad form, finhackad eller i ringar/ skivor. Blanda samman ägg, keso, kryddor och tinad spenat. Häll äggblandningen över den stekta löken. Sänk värmen. Låt stå och stek på låg värme tills omeletten börjar stelna/ torka även på ovansidan. Smula över lite fetaost och strö över linfröna. Vik omeletten på mitten och servera genast. Smaklig frukost!

Kommentarer