Nachotallrik med kyckling

När vi var till Västerås sist så käkade vi lunch på ett Texmex-hak. Vi åt en varsin nachotallrik och igår gjorde vi vår egna variant med kyckling och currysås á la Linda special. :) Det är absolut inget avancerat recept för det kräver knappt någon riktig matlagning överhuvudtaget, bra va? Hur gott som helst! Passar dessutom perfekt på en bakis-söndag!!!

Ingredienser:
1 påse nacho chips efter smak (vi använde med chilismak!)
1 färdig grilla kyckling
2 dl riven ost, gärna en smakrik
Isbergssallad
Tomater
Gurka

3 dl gräddfil
3 tsk currypasta
1 äpple - min favorit är Royal Gala
Salt

Lägg chipsen i botten på en ugnsfast form alt. direkt på en ugnsplåt. Smörj den med lite olja innan. Rensa kycklingen och fördela över chipsen, strö över osten och grädda i ugnen tills osten smält ordentligt. Hacka under tiden grönsakerna till en sallad. Detta strös över kykling- och chipsblandningen precis innan servering.

Såsen: Blanda gräddfil, currypasta, salt och finhackat äpple. Låt stå 15 min innan servering för att alla smaker ska bli starkare. Klicka över salladen.