Filégryta med kronärtsskockor

Den enda jag kan säga om denna rätt är MUMS, MUMS, MUMS!

Ingredienser:
(4 port.)
1 st fläskfilé
3 vitlöksklyftor
1 gul lök
Färska champinjoner - antal efter smak
Soltorkade tomater - antal efter smak
2 dl créme fraiche
2 msk Kalvfond eller köttbuljong
1 citron - skal
1 tsk timjan
1 msk soja
1 burk kronärtskockshjärtan
salt & peppar

Rensa fläskfilén från eventuellt fett och senor. Skär den i 2 cm tjocka skivor och förstek i en stekpanna, salta och peppra. Ta upp köttet och fräs på lök, vitlök och svamp. Vispa samman créme fraiche, fond, timjan, soja och rivet skal av 1 citron i en lämplig gryta, och tillsätt köttet samt lökblandningen. Låt kronärtskockorna rinna av och skär dem i halvor och de soltorkade tomaterna i strimlor. Lägg i grytan och låt allt koka ihop i ca 5 min. Smaka av med ev. mer salt och peppar. Servera till råris, matvete, bulgur eller quinoa och en liten sallad. Bon apetit!