tag:blogger.com,1999:blog-2711512673582558250.post2580077730173345974..comments2024-03-15T07:15:51.155+00:00Comments on Lindas matbibliotek: Morbergs skånska kalopslindasmathttp://www.blogger.com/profile/05335203778823165501noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2711512673582558250.post-92092643380751583912011-08-16T06:27:29.295+01:002011-08-16T06:27:29.295+01:00Hej "Anonym". Förlåt, glömde morötterna....Hej "Anonym". Förlåt, glömde morötterna. Har fixat det nu. Ja, dom ska koka med från början, iaf enligt Morbergs orginalrecept som du hittar på recept.nu. I denna gryta är ju morötterna mest där för att ge en god sås men självklart gör man som man vill!lindasmathttps://www.blogger.com/profile/05335203778823165501noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2711512673582558250.post-15824298314166967172011-08-15T13:19:11.345+01:002011-08-15T13:19:11.345+01:00Du råka visst missa antal morötter i receptet, och...Du råka visst missa antal morötter i receptet, och sedan är ju en annan fråga, ska man verkligen låta morötterna och löken vara i grytan när allt puttrar i 1-2 timmar, låter som att dem kommer smälta och bli mosiga ju.<br />Själv lägger jag in när jag känner att köttet har kokat färdigt och låter dem koka 5-10 min till.Anonymousnoreply@blogger.com