Inlägg

Smörstekt gnocchi med bacon, valnötter och parmesan

Ny bloggdesign och nyfunnen matinspiration!  Det kanske var på tiden. Att lägga ut 2 inlägg om året är ju inte mitt mål med bloggen. Här vill jag ju samla all den mat som blir lyckad, så jag hittar tillbaka till dessa maträtter dom dagar när inspirationen sviktar. Så nu gör jag ett nytt försök. För 975:e gången.  I helgen lagade jag gnocchi för första gången i mitt liv. Japp, ni läste rätt! Jag har aldrig ätit gnocchi innan. Jag ska erkänna att jag fuskade och köpte färdiga på påse. Jag kan tänka mig att hemgjorda är helt magiska, för jag ÄLSKADE konsistensen. Som små mjuka kuddar av kärlek. 💗 Jag valde att steka mina, inte koka. Det var lite bökigt för dom fastnade ganska lätt i pannan. Men tillslut fick jag till en maträtt som var riktigt smarrig med många olika texturer. Ingredienser (2 portioner) 1 påse gnocchi 1 paket bacon 10 cm purjolök 2 dl gröna bönor 1 dl valnötter Salt, peppar, timjan Riven parmesan Gör så här Börja med att steka hackat bacon krispigt, tillsammans med skiva

Pasta med ugnsrostade tomater och tryffelburrata

Kycklinglasagne

Gott nytt år!

Enkla saffransplättar

Fish tacos

Krämig kycklinggratäng

Kanelbullekladdkaka

Morotspasta med ingefära och fetaostgremolata

Rabarberchutney-kyckling och smashed färskpotatis med lime- och gräslökssås

Hitte-på-pasta nr 754

Hemodlat är gott!

Halloumipasta