Daimkakor

Här kommer ännu ett bidrag från födelsedagsfikat i juni. En riktig smörbomb som smälter i munnen. Muhuhuuuums!

Ingredienser:
(ca 25 st)
350 g smör
2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
6 dl vetemjöl special
2 tsk bakpulver
Daimkulor

Smält smöret och blanda det med sockret och vaniljsockret. Rör i mjöl och bakpulve. Forma till små kulor och lägg i pappersformar. Gör en fördjupning med fingret och lägg i ett par daimkulor. Grädda i 175 grader i 10-15 minuter.

Klart, enkelt va?

Lycka till!

Kommentarer

elin.ekdahl sa…
Oooh! Låter jättegott! Ska baka till T som älskar daim. Själv är jag ju...ja...allergisk! =D
lindasmat sa…
Nähä!?! Jeeez. Du får göra några utan daim. De är svingoda! Smälter i munnen. Men det vore väl konstigt annars med 350 g smör i degen!