Gästinlägg #9 - Tonis ostfyllda kyckling och risotto
Sambon fortsätter att gästblogga :) Här kommer varmrätten från vår 7-års middag. Gott!!! (ursäkta bildkvalitén)
Ingredienser:
Kycklingfilé
Bacon
Färskost - vitlök
Risottoreceptet hittar ni här.
Skär ett snitt längs med hela kycklingfilén, fyll med färskost och linda bacon runt hela filén. Lägg i en ugnsfast form och stek i mitten av ugnen, ca 200 grader, tills kycklingen är genomstekt och fått vacker färg. Servera till risotto eller annat tillbehör.
Gott och enkelt! Smaklig måltid!
Ingredienser:
Kycklingfilé
Bacon
Färskost - vitlök
Risottoreceptet hittar ni här.
Skär ett snitt längs med hela kycklingfilén, fyll med färskost och linda bacon runt hela filén. Lägg i en ugnsfast form och stek i mitten av ugnen, ca 200 grader, tills kycklingen är genomstekt och fått vacker färg. Servera till risotto eller annat tillbehör.
Gott och enkelt! Smaklig måltid!
Kommentarer