Swedish Wraps

Tacos i all ära, men inte varje gång! Jag har tipsat Er förut om hur jag brukar göra wraps/ tacos. Just plockmat är bland det bästa jag vet och denna anrättning är nog en av de godaste varianterna. Prova får Ni se!

Ingredienser:
Tunnbröd
Sallad (Spenat, gurka, tomat)
Purjolök
Riven västerbottenost
Köttfärs med trattkantareller och gul lök
Créme fraiche blandat med pepparrot, salt & peppar

Plocka som du vill och ät tills du storknar! Såååå gott!

Lycka till!

Kommentarer

Katja sa…
TACK!

Haha, ja visst är den söt? Det är min kille som ritar och snart kommer det en hel seriestrip med det där kaffekokarmonstret.. Du får självklart låna bilden, länka gärna till Dans sajt http://ktstrf.se så att så många som möjligt upptäcker hans underbara monster. :)
lindasmat sa…
Tack Katja! Jovisst, jag länkar till Dan också. Monstren är ju superroliga! Ha det så bra och tack för titten.
Jessi sa…
Mumsigt! :)
Karin sa…
Vad gott det ser ut :) Men jag skippar nog tunnbrödet, går säkert att äta på tallrik istället.
lindasmat sa…
Självklart Karin! Det är supergott även utan tunnbröd. Mums.