Banan- & Chokladkladdkaka

Jag tror jag ärvt en av mammas knasigheter. Jag bakar när jag är upprörd! Denna omgång resulterade i 3 sorters fikabröd och här kommer den första. En kladdig gudomlighet! ;)

Ingredienser:
100 g smör
1 ägg
3 dl strösocker
6 dl vetemjöl special
3 tsk bakpulver
3 dl mjölk
3-4 msk kakao
50 g mjölkchoklad i bitar

Topping:
Bananskivor

Vispa ägg och socker pösigt undertiden smöret smälter. Blanda samman alla torra ingredienser. Tillsätt mjölken till det smälta smöret så det svalnar. Mixa samman äggblandningen med de torra ingredienserna och smörblandningen, om vartannat. Blanda till sist i chokladbitarna.

Häll blandningen i en smörad och bröad form, stick ner bananskivor i smeten. Grädda kakan o mitten av ugnen, i ca 40 minuter, på 175 grader.