Hallonmuffins

Godsakerna fortsätter att flöda! Enkelt men försvinnande gott!

Ingredienser:
100 g smör
2 ägg
1 1/2 dl strösocker
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
200 g färska hallon

Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjölet blandat med bakpulvret. Blanda i smöret. Fördela smeten i muffinsformar på en muffinsplåt. Fyll inte formarna mer än till 2/3. Fördela och stick ner bär i varje form. Grädda i mitten av en 200 grader varm ugn 12-15 minuter, tills de fått fin färg.

Lycka till!

Kommentarer

Maria B sa…
Hur många muffins blir det+
lindasmat sa…
Det beror på hur stora formar du använder :)
Anonym sa…
Blev 15 normalstora muffins! De står i ugnen nu (:
Anna sa…
Älskar detta recept!De är himmelska!