Tonfiskcrêpes

Crêpes är enkel och snabb mat. Gott som tusan också! Denna variant med tonfisk gjorde vi i lördags. Smaskiga.

Ingredienser:
Smet:
4 st ägg
3 dl vetemjöl special
6 dl mjölk
6 msk smör

Fyllning:
3 burkar tonfisk
½ pkt fetaost - tärnad
1 burk créme fraiche
3 msk tomatpuré
1 msk kapris
1 rödlök - finhackad
1 vitlöksklyfta - finhackad
1 krm chiliflakes
salt & peppar
+ parmesanost

Blanda smeten till crêpesen, ställ den kallt och låt den dra i minst 30 minuter. Stek sedan i rikligt med smör. Gör dem lite tunnare än vanliga pannkakor. Lägg dom på en tallrik så länge.
Blanda alla ingredienser till fyllningen. Klicka ut ett par skedar tonfiskfyllning på varje "pannkaka". Vik in kanterna och rulla ihop dem. Lägg dem tätt i en smord ugnsfast form. Strö över riven parmesan och gratinera i ugnen, ca 200 grader, i ca 15 min. Eller tills osten smält och fått vacker färg.

Servera till valfri sallad, smaklig måltid!