Lindas kasslerpaj

Igår blev det en snabb kasslerpaj med äggskal :) alltså pajskal gjort på ägg och grädde á la LCHF. Här kommer receptet, det var jättegott. Smaklig måltid!

Ingredienser:
4 ägg
1 dl vispgrädde
2 msk smör

Fyllning
Bräckt kassler
Smörstekta champinjoner
Förvälld broccoli
Kronärtsskockor
10 cm purjolök

Topping
2 dl créme fraishe
½ dl grädde
½ burk zeta antipasto
Riven ost - gärna lagrad
salt, peppar och chilipulver

Smält smöret i pajformen, i ugnen. Vispa hastigt samman ägg och grädde. Häll det i den varma pajformen och grädda tills pajskalet fått vacker färg och är torrt.

Fyll pajen med fyllningen och toppa med toppingen, logiskt va? :) Grädda i mitten av ugnen tills allt är genomvarmt och osten smält och fått vacker färg. Serveras gärna till en god sallad.

Smaklig måltid!