2008/04/14

Camillas matuppror

Här kommer det en länk jag vill att Ni går in och läser på. Den handlar om den mat våra gamla och skolbarn får varje dag. Mat som fraktas långa vägar för att sedan ätas ett par dagar senare. Mat som fraktas i lastbilar som inte kan garantera att kylkedjan inte brytits. Dvs, hur fräsch är maten?

Varför får intagna brottslingar restaurangmat varje dag? Av skattepengar?

Hur kan samhället tycka att det är ok att ge våra äldre sådan dålig mat som dom får? De äldre som byggt upp vårt land, som arbetat hela sitt liv och betalat skatt. Vad fick dom för det?

Och våra barn?

Det kanske inte är så konstigt att fler och fler barn, och äldre för den delen, drabbas av depressioner i större utsträckning idag än de gjort tidigare...med tanke på den mat vi har att erbjuda dessa två grupper.

Denna mat som är fullproppad med låtsasingredienser, smaktillsatser och en massa utfyllningsmedel för att det ska kosta så lite som möjligt. Ingredienser som knappt har kontollerats av livsmedelsverket eller forskare. Det är ingen som vet hur våra barn kommer må i framtiden om de ska fortsätta äta denna s.k. mat!?

Gör som jag och skriv på matupproret! http://www.camillasmatuppror.se/

Inga kommentarer: