2008/10/30

Minisemester

Imorgon åker vi på en liten höstig mini-semester! Åh, vad mysigt det ska bli...hotellweekend...mums, I love it!! :) Trevlig helg! Kram Linda

Måndag 3 nov, 15:40
Borta bra men hemma...sämre! Sååå tråkigt! Back to reality, iiiisch! Hade kunnat stanna där i flera veckor till, underbart att smita undan från verkligheten och bara njuta. Man känner ingen och man behöver bara bry sig om varandra, hur skönt som helst!

Hotell Bergmästaren i Falun kan jag verkligen rekommendera! Hotellet ligger perfekt i förhållande till tågstation, turistbyrå och centrum. Mitt i smeten men ändå inte på huvudgatan. Då hotellet nyligen blivit uppköpt av kedjan Choice, har dom precis renoverat lobbyn och OJ vad fint det blev.

Jättemysig lounge med eftermiddagsfika...supersnygga möbler och trevlig stämning. Rummen är fräscha, personalen är jättetrevlig. Kanonfrukost! Och dessutom ingick det kvällsbuffé varje kväll i rumspriset! = Salladsbar, varmrätt och ett litet dessertbord med ost, kex och frukter. Helt perfekt!

Pumpbolaget rockade loss på Harry´s och det gjorde vi också! Goda drinkar, massor med folk och bra musik. Skoj i stora lass. Lite för stora... :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Just want to say what a great blog you got here!
I've been around for quite a lot of time, but finally decided to show my appreciation of your work!

Thumbs up, and keep it going!

Cheers
Christian, iwspo.net

Linda sa...

Hi Christian,

Thank you so much! Best regards, Linda