Nachogratäng

När vi ändå snackar chips kan jag väl tipsa om en väldigt god nachogratäng. Här kommer den uppdaterad med bild och allt! :)

Ingredienser:
500 g köttfärs
1 röd paprika
1 röd lök
100 g färska champinjoner
200 g Philadelfia ost
1 påse kryddmix - Faijita
1 dl vatten
1 burk ananas - skivor
1 påse Nachochips - gärna ost eller chilismak
Riven ost
+ sallad

Fräs paprika, lök och svamp i en stekpanna tills de nästan är genomstekta. Ställ åt sidan. Stek köttfärsen och häll på kryddmixen och vatten. Låt det puttra ihop ordentligt och tillsätt sedan grönsakerna. Ställ åt sidan medan du brer ut philadelfiaosten i botten på en ugnsfast form, ca 25 cm i diameter. Häll köttfärsblandningen över. Skär ananasen i bitar och stick ner dom i köttfärsen. Strö över riven ost. Nu är det dags för chipsen; Stick ner dom i formen, så många du önskar....vi brukar ta så många som får plats! :) ...och låt dom sticka upp lite ovanför osten.

Grädda i mitten av ugnen tills du ser att allt är genomvarmt och chipsen börjat ta lite färg. Servera till en god sallad och ett mumsigt rött vin! Bon apetit!